Implantologia

Implanturi dentare elvețiene, germane și israeliene care asigură longevitatea și precizia tratamentelor, redând pacientilor estetica și funcționalitate și îmbunătățind calitatea vieții pacienților edentați.

Implantologia s-a desprins ca o ramură a chirurgiei păstrând legături foarte apropiate cu aceasta. Procedurile incluse în implantologie cuprind inserarea implanturilor și orice alte intervenții chirurgicale care să permită acest procedeu: regenerare osoasă ghidată, elevarea podelei sinusale, split crest, etc.

Implantologia a deschis drumul către tratamente inovative, către asigurarea unei calități ridicate a vieții și a permis redarea aspectului și funcției naturale a aparatului dento-maxilar, rezultând un mai mare confort pentru pacient.

Implantologia a deschis drumul către tratamente inovative, către asigurarea unei calități ridicate a vieții și a permis redarea aspectului și funcției naturale a aparatului dento-maxilar

Plecând de la premisa că un implant înlocuiește rădăcina unui dinte lipsă, situațiile în care este indicat un implant sunt numeroase.

Un exemplu foarte bun îl constituie reabilitarea unui pacient edentat total care, până la implementarea tratamentului prin implanturi, era nevoit să poarte o proteză. Dezavantajele protezei totale sunt multiple, câteva exemple fiind: instabilitatea la masticație, nevoia de a da jos proteza pentru curățare, deteriorarea arcadelor dentare în timp și, nu în ultimul rând, lipsa de încredere a pacientului în situații sociale.

Dacă edentatul total primește minim 4 implanturi, deja proteza se poate ancora de acestea și mare parte din probleme descrise sunt date uitării.

Printre avantaje, la înlocuirea unui dinte pierdut prin implant, se numără faptul că nu se intervine asupra dinților vecini ca în cazul punților clasice, igienizarea se face ușor, estica se păstrează, etc.

Prețuri

Implantologie
Implant dentar Adin (Israel) 1800
Pachet două implanturi dentare Adin (Israel) 3200
Implant Trinon (Germania) 2500
Pachet două implanturi dentare Trinon (Germania) 4500
Implant Straumann (Elvetia) 4500
Pachet două implanturi Straumann (Elvetia) 8300
Sinus Lift 4500
Îndepărtare Implant 900

Studiu de caz

Fațete NO-PREP (cu menținerea diastemei la solicitarea clientului)

Completează formularul și vei fi contactat îndată.

Pentru că timpul tău este întotdeauna prețios, noi te ajutăm să îl economisești.

Te așteptăm în oricare din cele două locații ale clinicii noastre și suntem siguri că aici vei câștiga mai mult decât o echipă de medici profesioniști, vei câștiga noi prieteni.

Vei întâlni în noi, un grup de oameni pregătiți să îți răspundă oricăror întrebări, să te sfătuiască și abia apoi să le devii pacient.

Contactează-ne telefonic

Clinica Pache Protopopescu

Piața Pache Protopopescu nr. 3

Telefon: +40 737 442 858
Telefon: +40 737 442 856
Email: office@dentalx.ro

Clinica Aurel Vlaicu

Strada Aurel Vlaicu nr. 79

CLINICĂ ÎN RENOVARE

Telefon: +40 737 442 856
Telefon: +40 737 442 857
Email: office@dentalx.ro

adiImplantologie